Media

Ons verhaal

Met onze muziek vertellen wij een verhaal. Het is het verhaal van mensen die de muziek hebben gehoord op een feest, tijdens een herdenking, bij een bruiloft of tijdens een begrafenis. Het verhaal van plezier, van mooie herinneringen, van traditie maar ook van melancholie en soms zelfs verdriet.


Die veelzijdigheid blijkt ook wel uit de grote diversiteit aan optredens die we de afgelopen jaren hebben verzorgd. Van plechtige herdenkingen tot gezellige feesten. Soms voor een kleine bijeenkomst met een solo speler, dan weer voor grote evenementen in een volle arena met de hele band in full dress.

 

Ook hebben we de afgelopen jaren mee kunnen spelen met diverse geweldige artiesten. Zo hebben we mogen bijdragen aan de feestelijke klanken van Segura, de Country & Western sound van Major Dundee, het prachtige Amazing Grace en Auld Lang Syne van André Rieu, een carnavalskraker met Paul & Leo en natuurlijk onze eigen CD; 't Catrin. Deze zijn bijna allemaal te beluisteren op Spotify. Hopelijk geniet u evenzeer van de muziek als wij hebben genoten van het samenspelen!

 

Spotify