Optredens

Optredens 2023


(Optredens voor besloten gezelschappen staan niet in dit overzicht vermeld)

Vrijthofconcerten André Rieu

6 juli t/m 23 juli 2023


Geniet van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens!


Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten!

Wijlre, snuffelmarkt

23 juli 2023


Het Van Wachtendonckplein in Wijlre vormt zondag 23 juli het decor van een snuffelmarkt.


Bezoekers kunnen tussen 09.00 en 17.00 uur koopjes jagen en genieten van livemuziek. Die wordt verzorgd door Boemelkapel Banholt, Coriovallum Pipe Band, coverband Refuse en Erik Thomissen.

Bilzen, Schots Weekend

9 september 2023

 

Een begrip in de lokale pipe band community. Dit jaar vindt de 36ste editie van het traditinele Schots Weekend plaats op het indrukwekkende domein van Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen.


Ervaar de Schotse cultuur, spannende Highland Games en natuurlijk de Pipe Band competitie!


8e Veteranendag Brunssum

16 september 2023


Deze dag zal in het teken staan om alle veteranen, nationaal en internationaal, jong en oud de waardering en erkenning te geven die zij verdienen.


De hele dag met kraampjes, muziek, eten, drinken, activiteiten voor de kinderen, tentoonstelling en nog veel meer…


Oupeye en Fête

30 september 2023


Een jaarlijks feest in het prachtige Opeye. Hier wordt u getrakteerd op Highland Games, muziek, eten en drinken en heel veel gezelligheid!


 
 
 
 


OPTREDEN AANVRAGEN?


Indien u interesse heeft om de band, of delen ervan te boeken, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of een email sturen naar info@coriovallum.eu ter attentie van Steph Quaedvlieg. Hij kan u meer vertellen over de mogelijkheden en de prijzen. Prijzen zijn afhankelijk van de omstandigheden, de duur van het optreden, de afstand, de gewenste kleding (full dress of day dress) etc.