home
Home | Nieuws | Agenda | De Band | Foto's | Media | Links | Contact

Lid worden van de Coriovallum Pipe Band?

Join us! Op zoek naar een uitdaging binnen een unieke vereniging? Ben je in staat om te presteren en ben je gedreven om jezelf te ontwikkelen? Wil je optredens verzorgen in binnen- en buitenland? Dan is de Coriovallum Pipe Band zeker iets voor jou!

Er is altijd plaats voor een opleiding tot piper of drummer. De ideale leeftijd om te beginnen met het bespelen van een muziekinstrument is tussen 12 en 16 jaar, maar dit is geen vereiste. Als leerling piper of drummer krijg je individueel les binnen de band. Wij repeteren twee keer per week. Iedere dinsdag avond van 20:00 tot 21:30 en elk weekend afwisselend op vrijdagavond of zondagochtend. De repetities worden gehouden in ons repetitiegebouw aan de Schiffeler in Heerlen.

Pipers dienen na afronding van de basisopleiding een eigen instrument aan te schaffen. Dit komt echter pas in een later stadium aan de orde, wanneer je zeker weet dat je verder wilt gaan. Drummers kunnen gebruik maken van drums die door de band beschikbaar worden gesteld. Leden betalen maandelijks een contributie van slechts 5 euro. Uniformen worden door de band verstrekt.

Je ziet het; er is geen enkele reden om het niet te proberen. Als je interesse hebt om lid te worden van onze band dan kun je altijd een keer komen kijken tijdens een repetitie. Twijfel niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen. (info@coriovallum.eu)Bandleiding

Chanter and Stick
Steph Quaedvlieg Voorzitter
René Dammer Pipe Major
Henrico Lumeij Pipe Sergeant
Maik Ringens Leading Drummer
Klik hier voor een volledig overzicht van bandleden.

Inhuren van de band of individuele spelers

Indien u interesse heeft om de band of delen ervan in te huren dan kunt u een email sturen naar naar info@coriovallum.eu ter attentie van Steph Quaedvlieg. Hij kan u meer vertellen over de mogelijkheden en de prijzen.

Prijzen zijn afhankelijk van de omstandigheden, de duur van het optreden, de afstand, de gewenste kleding (full dress of day dress) etc. Vermeld de details van uw verzoek (datum, tijd e.d.) zo volledig mogelijk.


facebook Twitter Gallery English Deutsch Join Valid HTML 4.01 Transitional Coriovallum Members Site