home
Home | Agenda | De Band | Media | Links | Contact
Join us!

Lid worden van de Coriovallum Pipe Band?

Op zoek naar een uitdaging binnen een unieke vereniging? Wil je optredens verzorgen in binnen- en buitenland? Dan is de Coriovallum Pipe Band zeker iets voor jou!

Er is altijd plaats voor een opleiding tot piper of drummer. De Coriovallum Pipe Band heeft een eigen programma voor het opleiden van leerlingen vanaf de basis. Kom luisteren en ervaar het zelf! Als leerling piper of drummer krijg je individueel les binnen de band. Wij repeteren twee keer per week. Iedere dinsdag avond van 20:00 tot 21:30 en elk weekend afwisselend op vrijdagavond of zondagochtend. De repetities worden gehouden in ons repetitiegebouw aan de Schiffeler in Heerlen.

Als je interesse hebt om lid te worden van onze band dan kun je altijd een keer komen kijken tijdens een repetitie. Twijfel niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen. (info@coriovallum.eu)Bandleiding

Chanter and Stick
Steph Quaedvlieg Voorzitter
René Dammer Pipe Major
Henrico Lumeij Pipe Sergeant
Maik Ringens Leading Drummer

Inhuren van de band of individuele spelers

Indien u interesse heeft om de band of delen ervan in te huren dan kunt u een email sturen naar naar info@coriovallum.eu ter attentie van Steph Quaedvlieg. Hij kan u meer vertellen over de mogelijkheden en de prijzen.

Prijzen zijn afhankelijk van de omstandigheden, de duur van het optreden, de afstand, de gewenste kleding (full dress of day dress) etc. Vermeld de details van uw verzoek (datum, tijd e.d.) zo volledig mogelijk.


facebook Twitter Gallery You Tube English Deutsch Join (Privacy Policy) Valid HTML 4.01 Transitional Coriovallum Members Site